La pissarra

La pissarra

dimecres, 4 d’abril del 2012

A la venda els abonaments per a la Final four de la UEFA Futsal Cup


Informació extreta de www.fcbarcelona.cat



Ahir, durant la mitja part del partit de Lliga de Campions entre el FCB i l'AC Milan es va celebrar el sorteig d'aquesta Final four donant com a resultat:


Divendres 27 d'abril, Semifinals:
18:30 / Marca Futsal - Dinamo de Moscú 
21:00 / FC Barcelona Alsuport - Sporting Clube de Portugal

Diumenge 29 d'abril:
17:00 / 3r i 4t lloc.
19:30 / FINAL



INFORMACIÓ PELS ABONAMENTS

A partir de demà, dia 5 d'abril, els aficionats del Barça Alusport i del futbol sala en general podran comrpar els abonaments per a la Final four de la UEFA Futsal Cup que es celebrarà a Lleida dels 27 al 29 d'abril.
Els preus dels abonaments oscil·len des dels 35€ (zona A) als 30€ (zona B) i permeten gaudir dels quatres enfrontaments que es disputaran al pavelló Barris Nord de Lleida.
Les entrades es poden adquirir a:

-A través del web del FCB a www.fcbarcelona.cat (amb la possibilitat de poder imprimir les entrades i no haver de recollir-les a les taquilles).

-Presencialment a les taquilles del Barça (Accés 14) o al Palau de Congressos de Lleida.

NOTA IMPORTANT: els abonats al Palau Blaugrana o els Amics del Futbol Sala podran aconseguir l'abonament de manera gratuïta presentant el carnet a les taquilles del club fins el proper dia 20 d'abril. Els socis i el públic en general tenen de termini per aconseguir les entrades fins el mateix dia de l'inici de la competició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...