La pissarra

La pissarra

dilluns, 30 d’abril del 2012

Barça Campió d'Europa, un somni fet realitat




Qui ho havia de dir fa pocs anys, quan el 2.006 el Barça ascendia de nou a Divisió d'Honor i amb el fitxatge estrella de Javi Rodríguez que passats uns pocs anys, relativament pocs, un 29 d'abril del 2012 el mateix Barça es proclamaria campió de la UEFA Futsal Cup erigint-se com el millor equip d'Europa. 
Doncs així ha estat, després de dos grans partits el Barça ha assolit el somni europeu derrotant primer a l'Sporting de Lisboa i seguidament el Dinamo de Moscou a la final. Des d'aquí felicitar a l'equip i al seu cos tècnic per aquesta fita!
Per altra banda destacar que aquesta competició ha estat una meravella en organització, promoció, moviment social i espectacle. Només cal dir que el número d'espectadors del pavelló a la final va ser d'una mica més de 6.000 ànimes que no van parar d'animar al seu equip. Això demostra la repercussió social que està tenint el futbol sala en aquests últims anys i esperem que vagi en augment, tant de número de practicants com d'aficionats.
Vull acabar l'entrada destacant el comportament cívic de les quatre aficions que es van dedicar a animar en tot moment els seus equips i destacar l'afició del Dinamo que va portar color i soroll a les grades i com no a l'afició del Barça i als seus DRACS, que van donar una lliçó de com animar un pavelló durant 40 minuts sense respir.





A continuació us deixo un petit àlbum de fotos d'aquests dos dies apassionants de futbol sala en estat pur.






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...