La pissarra

La pissarra

dimecres, 8 de febrer del 2012

Llibre molt recomanable

Avui us vull recomanar un llibre "Hockey patines. Preparación física" escrit pel preparador físic del F.C.Barcelona d'hoquei patins, el senyor Ramon Riverola. Abans que res, m'agradaria aclarir que tot i que és un llibre enfocat a l'hoquei patins és alhora un llibre molt transferible a tots els esports d'equip, sobretot els de sala. Només cal treure la idea dels exercicis i els continguts i saber-los aplicar a les característiques de l'esport que treballem.
Així que va sortir publicat el llibre no vaig dubtar en adquirir-lo i llegir-lo i el que més puc ressaltar i premiar és que no és el típic llibre teòric d'entrenament, de múltiples teories i sistemes que al final et fan avorrir la lectura, sinó que tot s'explica amb un estil molt pràctic i entenedor, però amb base científica, i sobretot molt útil per tots els entrenadors i preparadors físics a l'hora d'aplicar-ho dins la pista.
La primera part del llibre té com a continguts l'estructura funcional de l'hoquei i la programació i planificació de l'entrenament (parts de la programació, anàlisi de la competició, entrenaments de les Capacitats Físiques Bàsiques...).
La segona part és la més aplicada i transferible ja que hi inclou un interessant fitxer d'exercicis integrats d'entrenament.

M'agradaria destacar un cita del propi autor que crec que és molt encertada:

"En el entrenamiento todos los ejercicios son buenos, lo importante es conocer cuando y cómo realizarlos".




Si esteu interessats en adquirir el llibre visiteu la web de l'editorial: www.altorendimiento.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...